Image

Vier met ons het
25-jarig bestaan van
Bruidssalon Marwie

Op 5 december 2020 viert Bruidssalon Marwie haar 25 jarig bestaan.

25 jaren waarin ik veel verschillende mensen hebben leren kennen. Ieder met een eigen verhaal, eigen smaak, eigen idee en eigen visie.
Ik, als eigenaresse en modeontwerpster vind het nog steeds een uitdaging om elke bruid uniek te laten zijn in haar trouwjurk. Ik denk met haar mee en draag ideeën aan. Ik vertaal deze wensen in haar unieke bruidsjurk. Deze bruid moet stralen van geluk!

Zonder ons eigen atelier zouden we dat niet kunnen realiseren.  Maatwerk is in deze branche een must.  Samen met onze coupeuses realiseren we dit.
Zodat het “verrassend anders” is, en “omdat het echt mooi moet zijn”  Dat is al 25 jaar mijn uitspraak!

Omdat ik trots ben op al deze mensen, roep ik iedereen op die ik heb mogen aankleden. Meld je en we gaan een toffe groepsfoto maken met zijn allen.
Ik wil een groepsfoto met zoveel mogelijk bruidsparen…met of zonder bruidskleding. Hoofdzaak, je hebt jouw trouwjurk of avondjurk/feestjurk bij mij gekocht.
Dan garandeer ik dat ook dit weer een schitterende ervaring wordt. We proosten erop.

En dan onze aanbevelingsactie. Deze mond tot mond reclame bestaat inmiddels ook 25 jaar. En iedereen mag eraan meedoen.

Voor iedere aanbeveling van jou, voor een bruid die haar droomjurk koopt bij Bruidssalon Marwie, krijg jij 25.- euro. (deze actie is helaas uitgesloten voor de outlet)
Wil je haar even aanmelden bij mij vóór zij een pasafspraak maakt? Anders is het niet geldig. Dat mag via whatsapp of per e-mail.
Als je tevreden bent, geef je dit graag door aan een ander. Dus iedereen ontvangt dit cadeautje voor de moeite.

Verder wil ik elke bruid bedanken voor het vertrouwen in Bruidssalon Marwie.

We maken er weer een mooi jaar van. Graag tot ziens.

Marianne

Eigenaresse van Bruidssalon Marwie