Vier met ons het 25-jarig bestaan van Bruidssalon Marwie

25 JAAR

Een periode waarin ik heel veel verschillende mensen heb leren kennen. Ze hadden elk hun eigen verhaal, een eigen smaak, idee en/of visie. Als eigenaresse en modeontwerpster vind ik het na zo’n lange tijd nog steeds een uitdaging om elke bruid uniek te laten zijn in haar eigen trouwjurk. Ik denk mee en vertaal haar wensen in een eigen unieke trouwjurk. Want een bruid moet stralen van geluk! Zonder mijn eigen atelier en met de coupeuses, zou me dat niet zijn gelukt. Maatwerk is in deze branche namelijk een must.  Wij willen  “verrassend anders” zijn.  En omdat “het echt mooi moet zijn”. Dat roep ik al 25 jaar.

OPROEP

Ik ben uitermate trots op alle mensen die ik in de afgelopen 25 jaar heb mogen voorzien van een unieke trouwjurk of andere trouwkleding. Het zou fantastisch zijn om, ter ere van ons 25-jarig jubileum, een prachtige groepsfoto te maken van deze bruiden en/of bruidsparen. Wil je daaraan meewerken? Meld je dan aan! Ik wil graag een groepsfoto met zoveel mogelijk bruidsparen… en dat kan met of zonder bruidskleding. Hoofdzaak is dat je je trouwjurk of avondjurk/feestjurk bij mij hebt aangeschaft. Ik garandeer je dat het ook deze keer weer een schitterende ervaring zal worden! En daar gaan we dan natuurlijk op proosten en gezellig bijpraten allemaal. Dus meld je aan!!

En dan onze Mond tot Mond reclameactie: iedereen mag hieraan meedoen.

Voor elke aanbeveling van jou, wanneer een bruid haar droomjurk koopt bij Bruidssalon Marwie, krijg jij een cadeaubon van 25,- euro. Deze 25 euro kun je inwisselen op kousen, schoenen, sieraden of een leuk lingeriesetje bij Bruidssalon Marwie. Of iets anders? Wil je jouw ‘bruid’ bij mij aanmelden vóór zij een pasafspraak maakt? Dan pas is deze actie geldig. Aanmelden kan via whatsapp of per e-mail. En ben je tevreden over het resultaat? Beveel Bruidssalon Marwie dan ook aan bij anderen. Wij blij en jij blij. Tot slot wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om alle bruidsparen heel hartelijk te bedanken voor het vertrouwen dat zij hebben gesteld in mij en in Bruidssalon Marwie de afgelopen 25 jaar. Dus graag tot ziens tijdens de foto shoot en de bubbels. Deze vindt plaats midden 2021 als Corona het toelaat. Maar verdere info volgt als jij je aanmeldt. Tot dan, Marianne Eigenaresse van Bruidssalon Marwie
Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Voor de eigenzinnige bruid

Contactinformatie