Bruidssalon Marwie

Jullie gaan trouwen… Gefeliciteerd!

Een super mooie en drukke tijd volgt. De zoektocht naar jouw trouwjurk.
Een bohemian trouwjurk, of ga je in Ibiza stijl, vintage bruiloft, prinses a like, de moderne bruid of Mix&Match stijl?…ach er zijn zovele stijlen.
Wij willen je graag helpen met het uitzoeken van jouw droomjurk.
Of het eenvoudig of luxueus mag zijn… wij hebben 1001 stijlen om te passen.
Je gaat het beleven, ervaren en echt voelen..!
Of je een klein budget hebt of een groot, het maakt niet uit. Wij vinden samen met jou én je gasten die ene bruidsjurk die het wauw gevoel geeft.

Verrassend anders en zo mooi...

Wij zijn “verrassend anders” en vinden dat het echt mooi moet zijn binnen jouw budget.

Zijn er wensen om veranderingen aan de jurk aan te brengen? Ook dat is mogelijk. Met een modeontwerpster in huis gaat dat lukken. In ons eigen atelier veranderen wij elk kledingstuk op maat.

Zo creëren we samen jouw eigen unieke creatie waar jij je echt super in voelt. Waarin jij zult stralen op jouw trouwdag.

Jouw bruiloft geheel aangepast in die stijl waarin jij je goed voelt. Met een Woodstock busje, vintage aankleding of bohemian stijl of een Mix&Match.

Dus wij nodigen je van harte uit: kom gezellig en vrijblijvend trouwjurken passen en kijken. Wil je het direct en snel regelen? Gewoon via whatsapp: 0638915403

Via de e-mail? in**@br***************.nl  Eerst de website bekijken? https://bruidssalonmarwie.nl

Ben je overtuigd en zie je interessante jurken dan kom je lekker passen in onze salon in Sint Hubert. Het hart van Brabant. In de driehoek Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch.

Nodig je speciale gasten uit en het wordt een heerlijke belevenis.

Prijsklasse vanaf 850.- euro tot 1650.- euro. In de outlet tot 800.-

Bruidsschoenen, bruidslingerie, kousen,  boho-accessoires, haar sieraden en luxe sieraden van Abrazi. Alleen voor jou!

Je gaat het beleven... Wow...!

Om jou het ultieme bruidsgevoel te geven organiseren wij Vriendinnenuitjes of Passen voor de lol. Bij Bruidssalon marwie in Sint Hubert hebben we daarvoor een speciale collectie bruidskleding.

Gezellig met je vriendinnen of zusjes en moeder bruidsjurken passen. Ook dat heerlijk bruidsgevoel ervaren. Onze fotograaf maakt hier graag foto’s van. Een heerlijk bruidsuitje.

Wij zorgen voor de koffie of thee en de Brabantse gastvrijheid. Vanuit Maastricht, Venlo, Oss, Bergen, Arnhem, Doetichem, Breda, Utrecht en heel Nederland komen ze naar Bruidssalon Marwie in Sint Hubert

Ook jij bent van harte welkom!

Voor de eigenzinnige bruid

Contactinformatie