Funpassen voor de lol

Niet alleen voor het uitzoeken van jouw droomjurk voor die grote dag staan wij klaar, maar ook staan wij bij bruidssalon Marwie vol enthousiasme klaar om je een ultieme beleving te laten ervaren, funpassen “passen voor de lol”.

Trouwjurken passen geeft een super goed gevoel. Kom samen met je gezelschap, moeder of je vriendinnen jurken passen om dat heerlijke gevoel te ervaren. Nooit een trouwjurk aan gehad? Dit is het moment. Dat is genieten geblazen. We hebben trouwjurken van maat 36 t/m 58, dus voor iedereen een jurk. Funpassen is mogelijk vanaf 1 persoon en is inclusief koffie of thee.
Wil je met 1 of 2 personen trouwjurken passen voor de lol? Dan zijn de kosten voor 1 of voor 2 personen hetzelfde.     

€ 100.- samen. Dan heb je in 1.5 uur tijd heel veel om te passen.. Komen er gasten mee die niet willen passen en wel mee willen genieten?  Jullie zijn welkom! Wij zorgen voor koffie of thee en spa blauw. Gasten betalen 7.00 euro p.p. Je mag natuurlijk ook een koffie/thee arrangement met luxe lekkers voor de gasten erbij nemen of een borrelplank en bubbels. Heerlijk tijdens het toeschouwen. Wil je iets anders? Neem dan even contact op voor meer mogelijkheden.
De duur is 1,5 uur met 3 tot 8 personen en 2 uur met 9 tot 12 personen. Je kunt natuurlijk altijd extra tijd bijboeken als je langer wilt passen. Ben je met meer dames, dan geef dat even aan bij opmerkingen.
Er zit natuurlijk een kop koffie en/of thee bij en spa blauw. Ook kun je voor ieder 1 professionele foto bijboeken.

Wil je op een avond passen? Dat is mogelijk. Geef het aan op je aanvraagformulier.
Tijdens het passen zorgen wij voor een te gekke smart groepsfoto die jullie krijgen en wij, als je het goed vindt, op deze pagina plaatsen. 

Dus ook super om je vrijgezellenfeest hier te vieren door foute, gekke, stoere en mooie trouwjurken te passen met je gezelschap. Om er een onvergetelijke dag van te maken. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten. Of je besteld de cadeaubonnen voor een vrijgezellenfeest, valentijn, kerst, sinterklaas of verjaardag.

De cadeaubon kun je bestellen voor het aantal personen en met extra aanvullingen voor je vriendinnenuitje, bedrijfsuitje of als cadeautje voor de aanstaande bruid.
Deze krijg je na betaling toegestuurd op naam met ordernummer via de e-mail. Zodat je hem ook digitaal kunt schenken. Geef je wensen door dan zorgen wij ervoor. Neem bij vragen contact op.

MAAK JE UITJE COMPLEET MET:

  • Koffie en thee arrangement met luxe lekkers
    onbeperkt koffie en diverse theesoorten met bonbons, luxe koekjes en chocolade.
  • Glas champagne: Heerlijke bubbels
  • Professionele fotoshoot:
    Onze fotograaf maakt van elke deelnemer minimaal 6 foto’s in bruidskleding. De digitale foto’s (JPG formaat) sturen wij je later via e-mail toe.
  • Hartige verwenplank. Ook met vegan hapjes.
  • Een cadeaubon of waardebon? Leuk cadeau of gift voor jouw Valentijn? Of vrijgezellenfeest? Kerst of sint cadeau? Verjaardag?

Maak nu een afspraak

De mogelijkheid bestaat ook, om op  zondagochtend te komen funpassen.

Voor de zondagochtend geldt een minimum aantal van 5 personen.

De dagen om te passen:
woensdag t/m vrijdag 10.00 t/m 17.00 uur ‘s-avonds in overleg. Vrijdagavond en zondagochtend is als weekend.
zaterdag vanaf 12.30 uur tot 16.30 uur.    
Zondag van 10.00 tot uiterlijk 12.30 uur.

Wil je op een avond? Ook dat is mogelijk. Geef het aan op het aanvraagformulier.

De mogelijkheid bestaat natuurlijk om je vrijgezellenfeest bij ons te vieren. Heb je speciale wensen daarvoor? Geef het door en wij vullen het in. Trouwjurken passen op je VRIJGEZELLENFEEST… Hoe vrij-gezellig wil je het hebben? Je gaat hele foute, stoere, mooie en gekke trouwjurken passen.

En dan zeker een super leuke dag beleven!

Na ontvangst van dit formulier, jij ontvangt ook een kopie, nemen we contact met je op om de gekozen datum en tijdstip te bevestigen.

Ook krijg je dan alle info m.b. tot je uitje en de reserveringsvoorwaarden en betaalmogelijkheid.

Tot binnenkort!

Wij leveren deze service in St. Hubert aan dames uit Utrecht, Zuid Holland, Gelderland, Noord Brabant, Zeeland, Limburg, Noord Holland, Flevoland, Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Dus iedereen is welkom!

COVID19 Richtlijnen

Wij creëren voor iedereen een veilige omgeving, afhankelijk van de situatie.

Voor de eigenzinnige bruid

Contactinformatie