Vermaakservice

Bij Bruidssalon Marwie vermaken we elk model trouwjurk, avondjurk, kleding voor de bruidskinderen en natuurlijk ook voor de bruidsmoeders, zussen en vriendinnen.

DUURZAAM..

Zelfs, jouw bruidsjurk vermaken we tot een draagbare jurk, zodat jij nog vaker in deze mooie stof en model kunt shinen. Dat is pas duurzaam. Je mooie trouwjurk hoeft niet weg of bewaard te blijven. Zo mooi dat je hem weer wilt dragen.

Heb jij jouw trouwjurk of andere kleding elders gekocht? Geen probleem hoor, bij Marwie vermaken we alle kleding. Wel moet de jurk schoon zijn. Wil jij zelf jouw trouwjurk maken? Dan helpen wij je met het uitzoeken van de mooiste stof, kantsoort, en accessoires. Wil je een geborduurd lijfje op je trouwjurk? Of op de jurken van de bruidsmeisjes? Daarvoor is Borduurstudio Marwie.

BEDANKJES..

Een leuk cadeau geborduurd als geschenk voor de bruid, de moeder van het bruidspaar, of als bedankjes tijdens jouw grote dag, het is allemaal mogelijk..

Op elk gewenst kledingstuk, bad textiel of sportkleding, borduren we elk bedrijfslogo, embleem, elke afbeelding, naam of spreuk.
Wij borduren op professionele wijze elk logo of naam op uw bedrijfskleding, verenigings-kleding of club-kleding, zoals caps, hoeden, plastic of leder. Ook badges, op te naaien of plakken op jouw kleding. Maar ook voor de paardensport borduren wij jouw bedrijfsnaam of de naam van je paard op paardendekens. Het is duurzaam, blijft lang mooi en verslijt niet. Ook is er een borduring die op 95 graden gewassen kan worden.

Dat is pas duurzaam! En.. het moet mooi zijn!

Meer weten? Neem contact op: 0485 – 45 55 58

Maak nu een afspraak

Geef aan wat je wil laten vermaken. Stuur ook enkele foto’s via whatsapp en geef duidelijk aan wat de bedoeling is. Zo kunnen we jou al een goed antwoord geven over de veranderingen.

Na ontvangst van dit formulier (jij ontvangt ook een kopie) nemen we contact met je op om de gekozen datum te bevestigen en een tijdstip af te spreken. Een afspraak maken om te vermaken kan van woensdag t/m vrijdag.

Tot binnenkort!

COVID19 Richtlijnen

Wij creëren voor iedereen een veilige omgeving, afhankelijk van de situatie.

Voor de eigenzinnige bruid

Contactinformatie